Hinnasto

Tarjoan ammattitaitoista ja luotettavaa oikeudellista apua erilaisissa tilanteissa. Olen sitoutunut läpinäkyvyyteen ja oikeudenmukaisuuteen. Tavoitteenani on auttaa sinua ymmärtämään oikeudelliset vaihtoehdot ja varmistaa, että saat ansaitsemasi avun.

Palkkioperusteet:

Asiakkaan määrittelemän toimeksiannon laatu ja vaatima työmäärä vaikuttavat palkkioon. Tuntiveloitukseni on pääsääntöisesti 220 euroa + ALV 24 %, eli yhteensä 272,80 euroa/tunti. Erityisen vaativissa tapauksissa tuntihintani voi nousta, mutta tästä sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa. Oikeusapua tarvitsevissa asioissa noudatan valtioneuvoston asetuksen mukaisia palkkioperusteita, joiden mukaan veloitus on tällä hetkellä 136,40 euroa/tunti (sis. ALV 24 %)

Ennakkoarviot ja Läpinäkyvyys:
Ennen toimeksiannon hyväksymistä teen kanssasi maksuttoman alkuneuvottelun, joka ei sido sinua mihinkään. Tavoitteenani on tarjota sinulle selkeä käsitys tehtävän laadusta ja siihen liittyvistä kustannuksista. Haluan varmistaa, että ymmärrät täysin odotettavissa olevat kustannukset

Maksuvaihtoehdot:

Haluan tehdä asianajopalveluiden saatavuudesta mahdollisimman helppoa. Voit harkita myös valtion tarjoamaa oikeusapua, johon voimme ohjata sinut tarvittaessa. Lisäksi monet kotivakuutukset sisältävät oikeusturvavakuutuksen, joka voi kattaa osan asianajopalkkiosta.

Asiantuntemus ja Läpinäkyvyys:

Olen sitoutunut noudattamaan alan eettisiä ohjeita ja pitämään sinut jatkuvasti ajan tasalla mahdollisista lisäkustannuksista. Olen valmis tarjoamaan sinulle korkealaatuista oikeudellista apua kaikissa tilanteissa.

Ota yhteyttä, niin autan sinua parhaani mukaan!